Aktepe İmam Hatip Ortaokulu

Telefon : 0505 258 1465
WEB https://aktepeiho.meb.k12.tr
Adres : ADNAN MENDERES MAH. 1055 SK. NO 9A KEÇİÖREN / ANKARA
VİZYON : Öğrencilerimizin yaşadığı çağa ayak uydurabilen çağdaş, bilgili, kültürlü, ahlaklı, dürüst, adaletli, çalışkan, sosyal, her türlü bilgi, beceri ve yeteneğe sahip, bulunduğu bölgede örnek olabilen lokomotif insanlar olarak yetişmesini sağlamaktır.
MİSYON : Daima geleceği görebilen, geçmişinden ders çıkarıp geleceğe emin ve hızlı adımlarla koşan, karşılaştığı engelleri bilgi ve becerileri ile aşabilen, takım çalışmasından zevk alabilen, mutlu, umutlu, sağlıklı, canlı, heyecanlı, vatanını, milletini ve bayrağını çok seven insanlara saygılı, yüksek karakterli nesiller yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Saatler : 09:00 - 15:10
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz
Servis :
Ulaşım : Ulustan ve Kızılaydan Aktepe yönündeki tüm otobüs ve dolmuşlar ile ulaşım mümkündür.
Yerleşim Yeri : Adnan Menderes Mahallesi 1055. Sokak No:9 Keçiören/Ankara
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine uzaklığı 7000m İlçeye uzaklığı 3600 m´dir
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :